Det är jobbigt nu

Det är jobbigt nu. Det är jobbigt att jag har så många oavslutade skolsaker att hinna med. Det är jobbigt att allt samlas på hög och jag ser inget slut på eländet. Det är jobbigt att jag inte är lika strukturerad som jag skulle vilja. Det är jobbigt att inte veta var jag ska börja eller hur nåt ska sluta. Det är jobbigt att känna sig misslyckad. Det är jobbigt att vi lämnade Sverige. Men framförallt är det jobbigt att vara utan Elian. Saknar honom så jag stundvis tror jag ska gå sönder.

Om allt går väl får vi träffa honom imorgon igen. Jag ser hundra scenarion framför mig där han inte kommer fram. Där min längtan efter honom inte kommer stillas utan snarare eskalera. Nu är allt nedräkning för mig:

 • 22 h tills han åker mot Arlanda
 • 26,5 h till avgång
 • 29 h till hans samtal där han säger att allt gått bra.
 • 30 h till han förhoppningsvis är här

I två veckor ska vi få rå om honom. I två veckor ska jag få krama honom varje dag. I två veckor ska Julian och Herman få vara med sin storebror, de saknar honom väldigt. Julian säger det inte så ofta, men det syns när vi pratar om Elian. Det syntes i hans ögon igår då jag sa att Elian snart är här. Mina fina söner, älskade brorsor. Det kommer kännas fantastiskt att ha dem samlade igen.

Jag önskar så att jag vore en rationell och konstruktiv person, speciellt då jag kommer in i dessa perioder då livet känns allt annat än roligt. Jag önskar att jag kunde planera och fullgöra saker, men istället blir allt kaotiskt inom mig och ångesten ökar. Ni som fattar ni fattar.

Nu ska jag försöka avsluta något av alla måsten för varje gång något blir klart lyfts en sten från mitt bröst.

På återseende då jag orkar med att blogga igen.

3 kommentarer på “Det är jobbigt nu

Add yours

 1. Detta år har ju generellt inte varit lätt, med tanke på Covid-19. Att sen påbörja året, som ni har gjort, i ett nytt land med allt vad det innebär blir ju en extra utmaning. Det gäller att vara lite extra snäll mot sig själv i dessa lägen ❤ Ha en fantastisk tid med Elian nu ❤❤❤❤❤

  Gillad av 1 person

  1. Nej, allt med Covid19 har sannerligen ställt till det och gjort det svårare att påbörja livet i ett nytt land. Jag ångrar ju inte flytten, men jag önskar lite att vi flyttat efter pandemin. Nu ska jag tanka energi genom att umgås med Elian i två veckor, det kommer bli underbart. Och jag ska försöka vara lite snäll mot mig själv även då det är svårt. Jag är tyvärr så självkritisk. ❤❤❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: