Att hantera motgångar

Jag är en person som inte hanterar motgångar och besvikelser bra. Jag har svårt att släppa taget och jag har svårt att se någonting positivt komma ur något negativt. Jag anser klyschor som ”det går fler tåg” vara en klen tröst då livet drar tillbaka en plötslig välkommen förändring.

Jag är även en egoistisk person som fokuserar så på mitt eget elände att jag inte ser de som finns omkring mig. Och jag stänger av alla känslor som kan få mig ur balans. Vad finns då kvar? Jo, en kall person som inte bryr sig om något, kall på ytan det vill säga. Egentligen känner jag massor, både bra och dåliga saker, men det är så påfrestande fysiskt och psykiskt med alla dessa känslor att jag helst av allt vill lägga locket på och låtsas som att allt bara är som vanligt. Det vanliga är ju bra. Livet i sig är fint.

Just nu vill jag försöka lära mig hur en är ledsen och besviken tillsammans för det är något jag inte klarar av. Jag agerar utåt och blir arg på familjen när det jag/vi behöver mest är att hålla ihop och gå vidare tillsammans. Jag vet ju att allt blir bra till slut och egentligen har det inte så stor betydelse var vi fysiskt befinner oss, utan det viktiga är att vi är tillsammans.

Tillsammans som den familj vi faktiskt är ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: