Hur vore det om flytten var avklarad nu…

Blickar ut över hemmet och ser kaoset. Försöker tänka bort det, men stressen kommer smygande och det är svårt att blunda för röran. Jag hade troligtvis reagerat kraftigare om jag inte ätit stämningshöjande. Dessa piller gör verkligen underverk med mitt mående. Om 9 dagar är det flytt och just nu känns det som att vi aldrig kommer att vara flyttredo. Mentalt är jag givetvis redo, men när tar de fysiska sakerna en har samlat på sig egentligen slut? Aldrig?

Struntar i röran, flyttpackning denna kväll och öppnar en öl. Ett avsnitt Twin Peaks lockar klart mer än att packa ner något i en låda. Dessutom funderar jag på att lägga mig i skaplig tid. Inatt sov jag hela 7 timmar och vaknade utvilade och glad. Härligt. Ska nog sova sådär länge oftare. Om ungen tillåter det.

Imorgon väntar en dag med lekar och grillningen med skolan i Boulognern. Jag avskyr lekar så givetvis kommer jag ta med Herman. Bäst är att ha något(någon) att skylla på och vad jag vet kommer Herman inte vilja delta i några suspekta lära-känna-varandra-lekar. Han vill troligtvis enbart gunga eller jaga fåglar. Han är bra att ha, lillplutten.

Längtar mer än någonsin till att skolan ska ha kommit igång på riktigt, att inskolningen på nya förskolan är avklarad och flytten gjord. Då kommer jag vara lugnare.

 

 

 

En kommentar på “Hur vore det om flytten var avklarad nu…

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: