Ny förskola

Då vi fick veta att lägenheten på Gävle Strand blir vår trodde jag inte att det skulle bli aktuellt med förskolebyte för Herman. Visst slog tanken mig att det vore toppen om han gick där på Gävle Strand, vars förskola är riktigt fin, men jag var övertygad om att det inte skulle finnas plats så jag tänkte inte mer på det.

Men så ringde Christofer kommunen och fick beskedet att plats finns nu. Nu, vilket innebär snabbt beslut. Snabba beslut är allt annat än min grej. Första timmarna efter beskedet mådde jag riktigt dåligt. Att byta förskola för min lillplutt kändes bara jobbigt och omständigt, men så börjde jag tänka på de positiva aspekterna med ett byte och så smått infann sig en positiv känsla i min kropp.

Placeringserbjudandet damp ner i brevlådan i fredags och han får börja den 29/8. Givetvis kommer vi byta, allt annat vore dumt. Det kommer underlätta grymt mycket att ha nära då jag lämnar honom om morgnarna och möjligheten för honom att så småningom få vänner i området där vi bor ökar. Bra bra. Jag är övertygad om att bytet kommer gå bra för Herman(och mig).

Detta innebär att han endast kommer att gå 9 dagar till på Rostock. Det känns i hjärtat för jag/vi är så nöjda med den förskolan och pedagogerna ❤ Det har varit en fin rolig och lärorik tid för Herman där, men nu ser vi framåt mot nya förskoleäventyr på en annan plats.

_20170811_171726

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: