Kaotiskt hem, ofrivillig arbetare och flytt

Jag är trött. Det är kaotiskt hemma och mest av allt vill jag att dagen för flytten ska komma. Att leva mitt bland kartonger och säckar börjar tära på mitt tålamod. Detta känns inte längre som ett hem och det är en jobbig känsla. Hur mycket jag än plockar och packar ner finns det alltid mer. Saker hamnar överallt och med en liten som tar allt han kommer åt börjar detta bli outhärdligt. Jag vill nu leva i ett hem där Herman kan vara överallt utan att jag ska bli orolig för att han ska få tag på nåt opassande. Vårt hem känns inte vidare barnsäkert i denna röra så det gäller att ha koll på lillkillen. Han har en förmåga att ta sig dit han vill och inte alltid på ett säkert vis.

Har även börjat arbeta igen och det känns inte vidare bra. Inte för att jag inte har bra kollegor utan för att jag inte gillar mitt jobb längre. Jag vill bara att skolan ska börja igen nu. Jag vill ha dagar då jag lär mig saker, får skriva saker. Jag vill slita med inlämningsuppgifter. Jag vill känna att hjärnan stimuleras. Tur ändå att det endast handlar om 10 arbetspass innan tjänstledigheten träder in och jag åter tillbringar dagarna med att plugga.

Har hamnat i en liten svacka när det gäller packandet, men idag har jag faktiskt lyckats ta mig ur den lite. Har packat en kartong och några säckar vilket känns riktigt bra. Flytten känns närmare för var sak som läggs ner i en flyttlåda. Om 4 veckor bor vi i vår nya lägenhet. Det är underbart att tänka på och framförallt håller det humöret uppe.

Det och alla piller jag stoppar i mig.

DSC_0133

Det är så mycket bus i denna grabb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer på “Kaotiskt hem, ofrivillig arbetare och flytt

Add yours

  1. Fokusera på målet! Nya lägenheten! Sen är det ju alltid kul att rensa ut bland grejer eller hur? Finns inget så tillfredsställande som att åka till återvinningen, ge bort grejer eller åka till stadsmissionen. Kämpa på! Ska bli kul att se hur ni har det när vi är hemma i december

    Gillad av 1 person

    1. Att rensa är det bästa med att flytta 🙂 Skönt att bli av med skräp och sådant en aldrig använder. Blir kul att visa hur vi bor med 🙂 ❤

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: