Jobbiga dagar..

Tänkte just skriva att den enda gång det är jobbigt att ha barn är vid magsjuka, men vem försöker jag lura. Det är ofta jobbigt att ha barn. Det är jobbigt att uppfostra, att föregå med gott exempel(helst alltid), att fixa alla vardagsrutiner kan vara jobbigt. Att ha ansvar för en annan individ och så mycket mer.

Men, det är underbart, härligt och fantastiskt med. Och fastän jag tappar tålamodet då barnen är tjuriga, arga och inte lyssnar är jag lycklig över att jag har dem. Ja, även de gånger jag vill slå mitt huvud i väggen av frustration och även de gånger jag vill köra seriemaraton i sängen och de vill något så trivialt som äta och umgås.

Just nu är det lite extra jobbigt att ha barn. Det är det alltid vid sjukdom och vid just magsjuka skapas en sådan oro. Kommer alla bli sjuka? När är risken att en blir sjuk över? Många tankar just nu. Två av fem personer i hushållet har fått och vi andra väntar nu med lite ångestblandade känslor.

Ska nu trycka i mig apelsinkrokant för jag kan tänka mig att det är relativt behagligt att spy upp, om jag skulle bli sjuk.

3 kommentarer på “Jobbiga dagar..

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: