En bubbla av tomhet och okända typer.

Senaste månaderna är kommande studier det jag funderat på mest. Många är stunderna då jag känt att jag kanske inte ens borde försöka, att jag kanske ändå inte klarar av det.

Jag är inte det minsta orolig för att jag inte ska klara av kommande 1,5 år. Under denna tid som kommer ska jag läsa in de gymnasiebetyg som fattas och det vet jag att jag fixar. Utan problem.

Min oro ligger helt i hur jag ska klara av att läsa på högskolan. På högskola och universitet går smarta människor och jag tycker inte att jag tillhör den skalan. Inte för att jag är dum eller korkad, men jag ser mig inte som vidare smart heller. Jag är sjukt orolig att jag ska falla utanför normalbildningen och inte klara av studier på den nivån.

Ja, jag oroar mig säkert helt i onödan, men efter att ha varit ifrån pluggvärlden så länge känns min hjärna tom. Som att jag befinner mig i en bubbla av tomhet. Märkligt och drygt.

En annan sak som oroar mig lite är att behöva sitta i ett klassrum med människor flera timmar varje dag. Typer jag inte känner alls. Jag ogillar det redan nu, men ska försöka ha ett öppet sinne och inte döma ut alla på en gång.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: