Möten

Häromdagen var vi på föräldramöte i Julians klass och som vanligt känner jag mig inte bekväm på sådana möten. Jag tycker mycket om att vara delaktig i det som händer i skolan. Jag vill veta hur det går för Julian, men just själva grejen att sitta i ett klassrum med massor av andra föräldrar ger mig obehag. Det känns lite som när jag själv gick i skolan. Jag passar inte in riktigt. Jag har nog aldrig passat in. Och som vanligt körde vi presenteringsrundan, bara den är jobbig. Lärarna påpekade dessutom att det är viktigt att även vi föräldrar lär känna varandra, att barnen blir tryggare(eller hur de nu uttryckte sig) då. Jag håller nog inte med om  det. Jag tror inte att det förändrar så mycket för Julian om jag blir tjenis med andra föräldrar eller inte. Jag trivs på min kant och håller mig där. Lite utanför i min egen bubbla.

Nästa vecka är det även dags för Elians föräldramöte, ska givetvis gå dit även om det innebär magont nån dag innan.

Snart börjar jag även arbeta igen och med det kommer även arbetsplatsträffar. Även de är jobbiga. Alla pratar i munnen på varandra och jag känner mest för att gå därifrån. Så var det förr i alla fall, hoppas det är bättre nu.

Möten av alla dess slag är jobbiga.

 

2 reaktioner till “Möten

Lägg till

  1. Jag tror i och för sig på att lära känna andra föräldrar för det gör det lättare att ta kontakt vid senare behov, men föräldramöten och presentationsrundan ger alltid viss ångest. ☺️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: