Förändringar, studier, arbete och en enda röra.

Sedan jag, för lite mer än ett år sedan, blev sjukskriven från jobbet har så mycket förändrats på min arbetsplats att jag får ont i magen av tanken på att börja jobba igen. Jag vet verkligen inte om jag kommer att trivas längre. Chefer har slutat och nya börjat, kollegor dragit vidare till nya arbetsplatser och själv ska jag börja jobba på en annan avdelning. Det blir säkert bra och jag vänjer mig nog fort vid det nya.

Men… det känns lite jobbigt. Jag är inte överförtjust i förändringar, men jag vet och förstår att de kan vara nödvändiga och väldigt bra ibland.

Just nu känns det mesta rörigt inom mig p g a andra saker och att då inte veta vad som väntar på jobbet stressar mig.

Sedan är det ju detta med studier och möjligheten till annat slags jobb. Vad vill jag egentligen? Jag vill så gärna utbilda mig, men mesta delen av tiden känner jag mig totalt oduglig och korkad. Som att det inte är någon idé att försöka för det skulle ändå gå åt helsike.

Kollar nu möjligheten till distansstudier och det finns många vägar att gå. Jag kan själv plocka ihop de kurser jag vill läsa och på så vis få ihop till behörighet. Men… det känns rörigt. Helst skulle jag vilja läsa en färdig utbildning på 1-3 år som ger behörighet till högskola. Jag vill inte behöva söka kurs efter kurs utan skulle föredra om det var ett färdigt program. Allt för att det inte skall kännas kaotiskt inom mig.

Kan vara så att en Behörighetsgivande allmän distansutbildning på en folkhögskola kan vara nåt för mig….

Vi får se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: