Begynnande pms, magsjuka och träning

Jag tror inte det finns något som kan dra ner stämningen i en familj så mycket som pms och magsjuka. Pms:en står givetvis jag för, men magsjukan är det E som drabbats av. Bara sådär hux flux så blev han dålig. Och det är ju alltid så med magsjuka, den kommer som en jävla överraskning en helst vill vara utan. Sitter just nu och förbereder mig mentalt på att bli sjuk. På att må illa och kräkas. Bara tanken på det ger mig vaga ångestkänslor. Blev för mycket av det förra året så jag slipper helst.

Jag tror även att det inte finns något äckligare än när det blir stopp i toaletten då barnet häller ut hinken med spya och toalettpapper.

Nu sitter jag här, nyser i ett och med en begynnande värk i höfter och rygg. Förkylning och mens på gång och har jag oflyt kan jag nog även lägga till magsjuka snart.

Och, just ja, jag tog mig faktiskt till gymmet igår. Hann nästan träna en timme innan E hörde av sig och ville ha hem mig. Önskar lite nu att jag hållit mig borta istället för hur mycket jag än älskar mina barn så är magsjuka vidrigt äckligt och det gör att jag inte riktigt kan vara den där stöttande mamman som stryker håret från pannan och håller i barnet när det kräks.

Jag vill mest ta fram vitpeppar och ett kors och skrika ”VIK HÄDAN CALICI!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: