Att packa inför helgen

Vi drar till Stockholm över helgen för att hälsa på syster med familj. Och ni vet säkert vad det innebär för mig nu, en inre ”vad-ska-vi-packa-med-oss-stress”. Egentligen är jag inte gjord för att åka bort alls, någonsin. Det värsta jag vet är oorganiserad packning och jag blir alltid otroligt nojig över att jag/vi ska glömma något. Kollar alltid alla väskor flera gånger. Dessutom måste jag nämna sakerna högt så jag riktigt förstår att allt är med.

Har ett svagt minne av att någon, någon gång, sagt till mig att det inte är hela världen om en glömmer något. Skulle kunna vara svåger P som sa det. Han säger sådana där kloka självklara saker.

För något år sen hade jag även koll på Christofers packning men det har jag slutat med. Insåg till slut att det inte är mitt bekymmer om han glömmer något p g a att han packar i sista stund. Och det har ju hänt att han i all hast fått med sig helt fel tröjor t ex. Då får han stå sitt kast. Även Elian får numer packa sin väska själv.

Så idag, när resterande familj är på skola/jobb, ska jag packa allt utom Christofers och Elians väskor.

Julians kläder ligger redan prydligt vikta på sängen och ska bara läggas ner i en väska. Härnäst ska jag fixa Hermans skötväska. Än så länge känns allt bra och under kontroll. Möjligtvis är jag lite fundersam på hur många ombyten vi bör ha med till Herman. Han dreglar ju som en tok och spyr en hel del med.

Sedan funderar jag även på vilket väder det ska bli…

2 kommentarer på “Att packa inför helgen

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: