Ersättning och ond mage

Min lille Herman har ont.

Det är den där jäkla magen som bråkar. Gaser i massor som han har problem att bli av med. Han får ta i med all kraft för att lyckas pressa ut luften. Och det gör ont. Och svårt att bajsa har han dessutom. Älskade lilla killen. Under ett par veckor fick han Semperdroppar varje dag, men då fick han mer ont så idag köpte jag Minifom. Nu hoppas jag innerligt att det ska hjälpa. Kanske att jag t o m måste ge båda sorter. Vi får se.

Att han har ont beror på att vi ger ersättning nu. Amningen började krångla. Eller rättare sagt Herman började krångla när han skulle äta och trots att jag hade mjölk var han inte vidare intresserad av att äta mer än korta stunder. Detta resulterade i viktnedgång och vi blev tvungna att ge ersättning som tillägg några dagar. Min tanke i början var att ge tillägg och kämpa på med amningen tills den fungerade bättre. Nu blev det inte så.

Herman visade mer och mer att han  föredrog flaskan och för mig blev det en frustrerande kamp att ens försöka så jag valde att sluta och nu har min lillkille ont. Önskar så att det hade fungerat med amningen för då hade han inte haft detta problem. Jädra ersättning att vara svårsmält för tarm och mage.

Klockan är nu 01:20 och jag har  nyss fått honom att bajsa så nu sover han lugnt i vagnen. Om 30 min är det dags för mat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: