Att inte veta när stressar mig.

Som många andra gravida har även jag en app på mobilen där jag kan kolla vad som sker vecka för vecka, hur många dagar som är kvar till beräknad födsel o s v. Denna app har varit bra de månader jag mått så dåligt, för på nåt konstigt sätt har jag lyckats glömma vilken vecka jag är i.

Så är dock inte fallet nu. Nu har jag stenkoll på hur många dagar som är kvar till bf, men nu börjar den där otåliga känslan göra sig påmind. Den som irriterat inte vet när det är dags. För det kan ju bli närsomhelst inom en månad. Tanken på att gå ett par veckor till är uthärdligt, men att gå en månad till. Nej, jag gråter bara av tanken.

wpid-wp-1442987064552.pngEnligt appen är det 16 dagar kvar, samtidigt som den säger att de flesta födslar sker mellan vecka 37 – 42. Jag vill helst föda nu snart. Har inget planerat i helgen så det skulle passa bra då. Christofer ska förvisso på pub quiz på söndag, men jag får väl dra med mig grannen eller nån om det krockar. Och föder jag inte i helgen så tycker jag att den 9 oktober, som ju faktiskt är datumet för beräknad födsel, passar ypperligt bra.

Jag tycker denna situation att inte veta är jobbig. Att planera saker, men ändå ha i åtanke att en kan få ställa in p g a förlossning är drygt. Många anser det nog vara spännande. Jag känner mest att jag inte har nån kontroll på läget. Och kontroll det är nåt jag gillar att ha.wpid-wp-1442987524146.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: