Gråare dag fast ljusare.

Vaknar till en dag som känns betydligt behagligare än gårdagen. En gråare dag ute, men oj så mycket ljusare inom mig.

Planen för dagen är att gå till mitt jobb och lämna in det sista sjukintyget för denna graviditet. Från och med den 11:e är det graviditetspenning som gäller och då är jag officiellt inte sjukskriven längre. Härligt!

Hoppas även på att få hem fler flyttkartonger och säckar idag. De går åt fort. Tänk att vi har så mycket saker trots att jag rensar då och då. Det är vansinnigt.

Imorgon har jag planerat att Christofer och Elian ska åka till återvinningen med diverse saker. Finns en hel del att slänga. Jag avskyr att ha massor av saker hemma som aldrig används. Jag förstår inte hur så många människor kan spara på saker år efter år ”ifall de kommer till användning” någon gång. Har en inte använt saken på ett år är det mest troligt att det aldrig sker. Själv skulle jag slänga betydligt fler saker om inte jag var tvungen att ta hänsyn till de andra i familjen som gärna sparar.

Har funderat på att sälja vårt köksbord eftersom det inte kommer att användas i nya boendet, men nu slog det mig att det skulle bli ett perfekt pysselbord i Julians rum. Vore perfekt för honom att ha plats för Lego- och pusselbygge och perfekt för oss att han inte ockuperar golvyta och matbord hela tiden.

Ibland har jag huvudet med mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: