Tvättstugepsykot!

För det mesta träffar jag bara trevligt folk i tvättstugan. Människor som glatt hejar om du fortfarande är kvar någon minut efter din tid gått ut. Människor som vänligt frågar om du kanske vill låta tvätten torka klart och hämta den senare.

Människor som jag. Jag slänger aldrig ut någon. Är inte otrevlig. Och jag förstår så väl att saker kan inträffa som gör att du blir sen. För mig är det huvudsaken att tvättmaskinerna är lediga när min tid börjar, inte stör det mig om någon står kvar därinne och viker tvätt. Nejdå!

Jag har aldrig någonsin tidigare varit med om att någon kallat mig psykfall. Sagt åt mig att jag borde skaffa psykolog eller läggas in på psyk, bara för att jag var kvar i tvättstugan 2 min efter min tid. Jag förstår verkligen inte hur man kan bli så arg. Bor man i hyreshus så får man räkna med sådana saker, att man möter sina grannar i tvättstugan, förråd och liknande. Klarar du inte det. Köp en tvättmaskin och håll dig hemma för helvete!

Därför blev jag mer än upprörd idag. Jag blev skitförbannad. Och det fick den sura kärringen höra.

Förmodligen hade hon inte fått sig nåt på länge. Förmodligen.

3 reaktioner till “Tvättstugepsykot!

Lägg till

  1. Det gäller att inte dras med i det negativa, men ibland kan man inte hålla sig. Jag brukar dock känna mig nöjdare när jag är den lugna coola som inte käftar tillbaka…..

    Gilla

    1. Faktiskt så var jag ganska lugn, jag blev så ställd och förvånad över att det faktiskt finns sådana hemska människor…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: