Ibland gillar även jag röriga dagar…

Denna dag har varit härligt rörig. (Förstår inte hur jag kan använda de två orden tillsammans i en positiv mening. Men så är det.) Har fått lite mer ordning här hemma och snart även i förrådet. Super! Nästa vecka kan vi förhoppningsvis köpa ny tv-möbel och kanske lite andra småsaker på Ikea. Fler taklampor möjligtvis. 🙂 Barnsäkra hemmet känns, även det, förnuftigt att göra snart. Börjar bli jobbigt med alla dessa nej och ajabaja. Dessutom har Julian börjat härma och hytta med fingret han med. Så budskapet når inte fram.

Min snälla pappa spenderade större delen av dagen här och på biltema så nu kan Elian se på tv i sitt rum. Skönt med två teveapparater igen. Nästa mål blir att dra in nätverkskabeln till datorrummet på ett lämpligt sätt.

Hade besök ett par timmar av Amanda, Saga, Alvin & Malte. Roligt. Vi drack kaffe och åt muffins. Som vanligt är det alldeles för stökigt här när vi har gäster. Vet inte varför jag alltid ska dra igång stora projekt när jag väntar besök. Tidsoptimisten i mig tror alltid att jag ska bli klar i tid. Att jag aldrig lär mig.

Nej, nu ska jag strax lägga en trött grinig Julian och sedan blir det en tur ner till förrådet. Ska hämta upp de sista säckarna som ska sorteras. Sen är det bara för Christofer att bära ner alla kartonger och badkaret som ska väck. Hatar badkar. De är bara i vägen. Avskyr att behöva ta ett stort kliv för att bli ren.

Bye bye for now!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: