Jo men..

Den här dagen började väldigt bra. En glad sprallig Julian väckte mig omkring halv åtta. Jag börjar bli bortskämd. Håller alla tummar och tår för att han ska fortsätta sova så här bra. Bara han gör det då jag är ledig, det räcker gott och väl. Då jag jobbar dag och klockan ringer strax efter fem ser jag ingen anledning att resten i familjen ska få sova. Varför är det bara jag som ska lida. Nej! Upp med er bara! Eh, nu tappade jag visst tråden. Jo, för det fanns en, röd tror jag. Jo men, här är den. Steg som sagt upp i skaplig tid, käkade frulle med Julle(haha) och myste riktigt. Sedan var planen min att HELA lägenheten skulle städas. Jag vet inte vad som hände. Någonstans mellan dator, lek och bus med Julian och matlagning försvann tiden. Lyckades tillslut städa bort magsjukan från badrummen åtminstone. Bra Anna! Bra! Och just ja, tvättat har jag också, men inte hängt kläderna. Faan!

Julian har ätit väldigt dåligt den senaste tiden. Han ratar i stort sätt all mat. Bara gröt, smörgås och välling duger. Ja och kex, nachochips med guacamoledipp och pepparkakor förstås. Min hemlagade goda mat, vägrar han smaka av. Envisa unge!

Nej, nu väntar lite småplock och en disk. Lite mer måste jag få gjort denna dag. I annat fall kommer jag inte somna tillfreds med mig själv.

Over and out!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: